Povesti de succes


Dulceaţa lui Răzvan

Răzvan Rusu, 24 de ani, un tânăr din Reghin abia ieşit de pe băncile facultăţii, a pus bazele unei mici fabrici de dulceaţă, la jumătatea anului trecut, într-un sat cu 1.000 de lo­cui­tori din judeţul Mureş. Fabrica deţinuta de firma Tradiţii din Natură pro­du­ce lunar peste 1.000 de borcane de dulceaţă.

În mica fabrică, unde lucrează trei oa­meni, s-au produs anul trecut (august-decembrie) 1.500 de bo­rcane de dulceaţă, iar anul acesta 15.000 de bor­cane, 60-65% din ele fiind marcă privată pentru retailerul Mega Image, iar restul dul­ceaţă sub brandul Dulceaţa lu’ Răz­van, care este vândută online.

Vezi VideoWebsite oficialCooperativa Agricola Somes Aries

Cooperativa Agricola Somes Aries a luat nastere ca o evolutie fireasca a asociatiei Crescatorilor de Taurine din Cluj-Napoca. O parte din membrii asociatiei au considerat ca este necesar sa treaca la fapte luand in propriile maini colectarea si predarea laptelui impreuna pentru a obtine un pret mai bun agreat de toti membrii cooperatori, la inceput Cooperativa Agricola Somes Aries a avut 17 membrii fondatori care au contribuit la capitalul social cu 2700 de lei fiecare.

Pe langa activitatea de colectare si predare a laptelui Somes Aries Cooperativa Agricola mai asigura inputuri pentru fermieri, mijlocitor de animale, servicii de COP, servicii veterinare.

Vezi VideoWebsite oficialCarmangeria Moldovan

Moldovan – Carmangeria Sânnicoară, astăzi una dintre cele mai importante companii de pe piaţa cărnii şi a preparatelor din carne din Cluj, a pornit din pasiunea pentru prelucrarea tradiţională a cărnii a celor doi bărbaţi ai familiei Moldovan, tatăl Ştefan şi fiul Cosmin. Societatea a fost înființată în 1994 sub numele de Cosm-Fan Carmangerie SRL.

Video PrezentareVideo Agraria 2017Website oficial