Despre HAR
APAR, în calitate de HUB de inovare digitală, organizează primul hackathon din Romania - RO AgriFood Hacking - HAR 2020 dedicat sectorului agroalimentar.
Au mai ramas:
Vă mulțumim celor care au participat la RO AgriFood Hacking - HAR 2020!
Acum lucrăm ca proiectele câștigătoare să prindă viață!
Echipa APAR
PREMII
Primele 3 echipe vor fi recompensate cu premii în valoare de câte 1000€ destinate implementării soluțiilor câștigătoare, precum și mentorat pe parcursul următoarelor 6 luni pentru dezvoltarea și implementarea celor 3 proiecte câștigătoare!
Desfasurarea
EVENIMENTULUI
CAND: 13-15 Noiembrie 2020
UNDE: Platforma ZOOM
Temele competitiei:
- Instrumente digitale pentru valorificarea inovativă a produselor agroalimentare de calitate (lanț scurt de aprovizionare, scheme de calitate etc).
- Asigurarea blockchain în securizarea informațiilor legate de trasabilitatea produselor agroalimentare de calitate.
- Soluții digitale pentru combaterea practicilor neloiale privind calitatea duală al produselor agroalimentare, creșterea gradului de transparentizare a datelor și a încrederii consumatorului în produse.
- Instrumente inovative digitale pentru utilizarea IoT și a imaginilor satelitare cu scopul reducerii costurilor administrative aferente procesului de evaluare a producțiilor agricole, a pagubelor produse fermierilor în urma calamităților naturale.
- Soluții digitale pentru managementul dialogului civil în sectorul agroalimentar.
Inscrie-te!
Perioada de inscriere la HAR2020 s-a incheiat. Va multumim!
Informatii utile:
Competiția de tip hackathon constă în trei etape majore:
- Etapa 1: înscriere participanți
- Etapa 2: matchmaking pentru formare echipe
- Etapa 3: participare efectivă la hackathon
Teme competitie:
Instrumente digitale pentru valorificarea inovativă a produselor agroalimentare de calitate (lanț scurt de aprovizionare, scheme de calitate etc).
Asigurarea blockchain în securizarea informațiilor legate de trasabilitatea produselor agroalimentare de calitate.
Soluții digitale pentru combaterea practicilor neloiale privind calitatea duală al produselor agroalimentare, creșterea gradului de transparentizare a datelor și a încrederii consumatorului în produse.
Instrumente inovative digitale pentru utilizarea IoT și a imaginilor satelitare cu scopul reducerii costurilor administrative aferente procesului de evaluare a producțiilor agricole, a pagubelor produse fermierilor în urma calamităților naturale.
Soluții digitale pentru managementul dialogului civil în sectorul agroalimentar.