INVITATIE Grup de Lucru tematic – Calitarea si marketingul produselor agro-alimentare, Sibiu, 11-13 septembrie


Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Federaţia Naţională a Producătorilor din Agricultură, Industria Alimentară și Servicii Conexe din România „PRO AGRO” și Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală (RNDR) vă invită să participați la prima întâlnire a Grupului de Lucru Tematic (GLT) „Calitatea și marketingul produselor agro-alimentare”, derulată în perioada 11-13 septembrie, în Sibiu, la Hotel Parc (Str. Școala de Înot nr. 1-3).

Includem în agenda evenimentului: sistemele de certificare a calității produselor agro-alimentare, cerere de piață a produselor – o condiție a eficienței investițiilor în active fizice, analiza reală a Priorității 3A FEADR (Măsurile 3.1, 3.2, 16.4 si 4.2) și proiecția în PNS 2021-2027 prin prisma celor 9 obiective generale PAC și a celor 5 obiective specifice enunțate la Art.39 din TFUE.

Atașat regăsiți invitația oficială, agenda evenimentului și detalii legate de asigurarea seriviciilor de cazare, masă și decontarea transportului.

Costurile de cazare, masă și transport sunt decontate complet de către organizatori.

Pentru a confirma prezența dumneavoastră, în limita celor 20 de locuri disponibile, vă rugăm să răspundeți la e-mail suzana.dobranis@smartintegration.ro cu formularul de confirmare completat cu informațiile solicitate. Termenul limită de confirmare este 6 septembrie 2019.

Proiect inițiat de către AFIR și implementat de asocierea formată din SMART Integration SRL și PUBLIMEDIA BUSINESS SRL.
« Înapoi