IFE Londra 2019


Companii ParticipanteGalerie fotoGalerie video

 

 


COMUNICAT PRESA

International Food & Drink Event – IFE Londra, 17-20 martie 2019

 

In perioada 17-20 Martie 2019, Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, membra a Federatiei Nationale PRO AGRO a organizat impreuna cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat – MMACA participarea Romaniei, cu pavilion national, la expozitia International Food & Drink Event – IFE Londra, UK. Spatiul expozitional alocat producatorilor romani a fost in zona pavilioanelor internationale a expozitiei, in apropierea nodului central al halei, spatiu unde au fost prezenti toti jucatorii importanti europeni. Aceasta locatie a reprezentat un mare avantaj comercial pentru participarea cu stand a Romaniei la aceasta manifestare.

La aceast eveniment si-au prezentat produsele 23 producatori din Romania:   Aaylex Prod, Agrosemcu, Annabella Fabrica de Conserve Raureni, Avicarvil Food and Distribution, Avicola Buzau, Avicola Lumina, Avirom Plus, Avis Lipia, Betty Ice, Boromir Ind, Certinvest, Golden Foods Snacks, Grande Dolceria, Natural, Pambac, Passage Food, Prefera Foods, Prutul, Salbac, Saltempo, Tip Top Food Industry, Tual Fast Chance 98, Verdesi&Co.

Producatorii romani si-au promovat oferta de export, atat in standul Romaniei cat si in cadrul degustarilor desfasurate in timpul targului. Expozantii din Romania si-au promovat produsele in cele 4 standuri avand o suprafata totala de 264 mp.

APAR isi propune ca prin programul de promovare a exporturilor sa faca din alimentul romanesc un un motiv de mandrie nationala si un motor al economiei romanesti.

Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR

 

 


 

Comunicat presa

 
« Înapoi